Bufféer

Lunchbuffé Maria            

139 kr/pers

Citronmarinerade kycklingspett, fetaostsallad med tomat, rödlök och oliver, paj med spenat, ost och solrosfrön, potatissallad med vita bönor, tzatziki, hembakat bröd med smör.
 

Lunchbuffé Greta   139 kr/pers

Timjan och honungskyckling, kallrökt lax med grön ärthonmus, potatissallad med citronmarinerad fänkål och dill, paj med lagrad prästost, grönsallad, dressing, hembakat bröd med smör.
 

Lunchbuffé Klara   139 kr/pers

Lufttorkad skinka, kycklingsfileér med gräddfilsgremolata, paj med brieost och soltorkade tomater, pastasallad med ruccolacreme, grönsallad, dressing, hembakat bröd med smör.
 

Lunchbuffé Ellen 139 kr/pers
Bulgur med grillade grönsaker, paj med morot och färskost, vitlöksmarinerade bönor, fänkål-coleslaw, örtmarinerad fetaost, grönsallad, dressing, hembakat bröd med smör. 
 
Italiensk buffé   198 kr/pers

Dubbelmarinerad fläskfilé, lufttorkad skinka, salami och mortadella med cocktailkapris, pastasallad med soltorkade tomater och oliver, minifrittata med parmesan, tapenade, färskostcreme med citron och gräslök, tomat- och mozzarellasallad med basilika, dressing, hembakat bröd med smör.
 

Nordafrikansk buffé   189 kr/pers

Citron- och vitlöksmarinerat kycklingspett, lufttorkad skinka, hommus, ugnsstekta grönsaker och rotfrukter, bulgur med cashewnötter och torkade aprikoser, örtmarinerad fetaost, grönsallad, dressing, hembakat bröd med smör.
 

Medelhavsbuffé   195 kr/pers

Kycklingfilé fylld med chilitapenade, lufttorkad skinka, paj med salami, tomat och ost, potatissallad med färsk spenat och chèvre, vitlöksmarinerade champinjoner, grönsallad med päron och valnötter, dressing, hembakat bröd med smör.
 

Buffétillbehör  
Ostbricka med två sorters dessertostar, kex samt grönsaker.

Hel matpaj utan tillbehör.
45 kr/pers

225 kr/st